VM Carpet Saraste-matto, kaikki vaihtoehdot

VM Carpet Saraste-matto, kaikki vaihtoehdot

Ovh: 194,00 €

Nyt 155,00 €

Saatavuus: TilaustuoteSaraste-matto on villalangasta ja paperinarusta kudottu jämäkkä matto. Materiaali on käsitelty likaa hylkiväksi ja siksi se soveltuu myös julkiseen käyttöön.
Matot pohjataan EVAPOLYTEX-pohjauksella, joka tekee matosta liukumattoman kaikilla lattiapinnoilla. Pohjaus sopii myös lattialämmityksen kanssa.Materiaali: 61% villa/28 % paperinaru/11%
Hoito-ohjeet: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
 
Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

 

Saatavilla useita eri värejä ja kokoja, valittuasi haluamasi koon alasvetovalikosta hinta päivittyy automaattisesti.

Tilaustuote, toimitusaika 2-3 viikkoa.

Huom! Verkkokauppajärjestelmän teknisistä syistä mattojen ohjehinnat eivät muodostu laskennallisesti oikein, olemme pahoillamme tästä. Kuitenkin tarjoushinta muodostuu oikein jokaiseen kokoon. Valitse haluamasi koko, niin järjestelmä näyttää tuotteen hinnan.

* Vaaditut kentät