Jensen Soft Protect -petauspatjan suoja, 180x210cm

Jensen Soft Protect -petauspatjan suoja, 180x210cm

Ovh: 209,00 €

Nyt 171,00 €

Saatavuus: Tilaustuote

Uutuus norjalaiselta Jenseniltä. Soft Protect -petauspatjan suoja tämän hetken parhaimmista materiaaleista suojaa petauspatjasi ja helpottaa vuoteen puhtaana pitoa.

Jensen SoftProtect –petauspatjan suoja on erityisen helppo laittaa päälle ja käyttää. Se on helppo poistaa, helppo puhdistaa ja voidaan luonnollisesti konepestä. Soft Protect estää pölypunkkeja petauspatjassa. SoftProtect on valmistettu ohuesta ja elastisesta materiaalista, jolla on erityiskäsitelty kosteutta hylkivä pinta. Petauspatjan suoja on hengittävä ja mahdollistaa patjan tuulettumisen siitä huolimatta, että suoja suojaa myös kosteudelta.

Kankaan koostumus: polyesteri 65 %, puuvilla 25 %, viskoosi 15 %

SoftProtect sisältää BAYGARD® WRS -ainetta. BAYGARD® WRS koostuu erikoispolymeereistä, jotka saavat aikaan erittäin pitkäkestoisen vettä hylkivän vaikutuksen. BAYGARD® WRS ei sisällä mitään haitallisia aineita, kuten raskaita metalleja tai formaldehydiä. SoftProtect-suojus käsitellään liuoksessa, joka koostuu vedestä ja BAYGARD® WRS -aineesta, minkä jälkeen se puristetaan kahden suuren telan välissä. Menettelyn lopuksi suojus kuivataan 155 ˚C:n lämpötilassa.

Pestävä: Jensenin SoftProtect-suojus kestää 60 ˚C:n pesun. Ei kuivausrumpuun. Ei saa silittää. Jensenin SoftProtect-suojuksella on 5 vuoden takuu

Tilaustuote, toimitusaika noin 3-4 viikkoa.