Etsimme osa-aikaista mattojen kanttaajaa Ilmajoen myymäläämme

Etsimme osa-aikaista mattojen kanttaajaa Ilmajoen myymäläämme

Avaamme pohjanmaan suurimman mattokaupan Ilmajoen myymälämme yhteyteen tammikuussa 2022. Etsimme nyt ompelutaitoista osa-aikaista työntekijää hoitamaan pääosin käytävämattojen kanttaamista. Työhön sisältyy käytävämattorullien siirtelyä, maton leikkaamista sekä kanttaamista.

 

Työssä kanttaat mattoja kanttauskoneellamme. Työssä pärjää parhaiten ompelutaitoinen ihminen, mutta välttämättä mattojen kanttaamisesta ei tarvitse olla kokemusta. Valittu henkilö opetetaan työhön. Arvostamme reipasta asennetta ja näppäryyttä sekä käsityötaitoja.

 

Työaika on sovittavissa. Arvioimme, että alkuun työtä on kahtena päivänä viikossa muutamia tunteja kerrallaan. Työaika on neuvoteltavissa esimerkiksi arkipäiville, viikonlopuille, aamuille tai illoille.

 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita meille hakemus myynti@lahdesmaki.fi osoitteeseen tai tule käymään paikanpäällä Ilmajoen myymälässämme.

 

Lähdesmäki Oy on jo 50 vuoden ajan kalustanut pohjalaisia koteja. Meillä työskentelee noin 20 ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Myymälämme Ilmajoella ja Vaasassa tarjoavat valtavan huonekaluvalikoiman ja verkkokauppojemme kautta toimitamme huonekaluja joka päivä Suomen jokaiseen kolkkaan. Lähdesmäki.fi ja Kesäkalusteet.fi verkkokauppojemme lisäksi olemme nyt avanneet Nettimatto.fi verkkokaupan.

© 2022 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike