Osta nyt - maksa tammikuussa! Valitse kassalla Lähdesmäki-kortti

Ostaessasi kampanja-aikana Lähdesmäki-kortilla, saat laskun vasta tammikuussa 2022

Tee ostos 15.-30.10.2021 välillä ja valitse maksutavaksi Lähdesmäki-kortti. Saat ensimmäisen laskun ostoksestasi vasta tammikuussa 2022 ja voit tuolloin maksaa ostoksen täysin ilman korkoa tai kuluja tai voit valita ostokselle edullisen osamaksun 3-72kk ajalle.

Kampanja edellyttää Lähdesmäki-kortti maksutapaa. Lähdesmäki-kortti maksutapa on käytössä verkkokaupassamme sekä myymälöissämme.

Joustavaa maksuaikaa kodin hankinnoille

Tarjoamme Lähdesmäki-kortilla suoritetuille ostoksille korotonta maksuaikaa 12 kuukauden ajaksi. Kortti on mahdollista avata etukäteen ennen ostamista tai tilauksen yhteydessä verkkokaupan ostoskorissa. Lähdesmäki-kortilla voit tehdä ostosksia verkkokauppamme lisäksi myymälöissämme Ilmajoella sekä Vaasassa. Lue lisää maksutavasta täältä.

Valitse kassalla maksutavaksi Lähdesmäki -kortti

Saat laskun ostoksesta vasta toimituksen jälkeen. Saatuasi laskun voit valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Voit maksaa laskun kerralla, tai edullisesti osamaksulla.

Lisätietoja Lähdesmäki Kortista tästä linkistä.

Esimerkki
Ostosumma: 1 500 €
Maksettava yhteensä: 1 547 €
Osamaksuerät: 12 kpl Osamaksuerä/kk: 128,90 €
Käsittelymaksu/kk: 3,90 € Luoton kustannukset: 46,80 €
Vuosikorko: 0 % Todellinen vuosikorko: 5,40 %


Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Lähdesmäki Kortti on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko.

Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

© 2021 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike