Syyskuun erikoistarjoukset

Näkymät

Syyskuun erikoistarjoukset

Katso kaikki huonekalujen syyskuun erikoistarjoukset. Tehdaskohtaiset kampanjat voimassa rajoitetun ajan, joten ole nopea ja hyödynnä hinnat ajoissa.

Lisäksi tarjoamme kaikkiin yli 1000€ tilauksiin, ilmaisen kotiintoimituksen!

Interface tilausmallisto -20%

Katso tuotteet täältä >>

Interface on valmistanut vuodesta 1963 olohuoneen kalusteita Suomessa. Interfacen huonekalut tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta ja mahtavasta istuinmukavuudesta. 

Kotimainen valmistus antaa mahdollisuuden vastata yksilöllisiin tarpeisiin joustavasti ja nopeasti. Kaikki Interfacen tuotteet valmistetaan käsityönä Heinolassa.

Kaikki Interfacen tuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Interfacen ja suunnittelijan yhteistyö alkaa usein asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden täyttämiseksi.

Rowico tilausmallisto -20%

Katso tuotteet täältä >>

Koko ruotsalaisen Rowico Homen trendikäs valikoima saatavissa nyt myös verkkokaupastamme edullisesti.

Rowico on 1971 perustettu perheyritys jonka valikoimasta löytyy toinen toistaan upeampia tuotteita. Rowicon valikoima päivittyy kokoajan ja mukaan tulee uusia tuotteita trendien mukaan.

Rowicon tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja esimerkiksi puisissa huonekaluissa käytössä on FSC sertifioidut materiaalit.

Tempur sänkypaketin ostajalle patjat -20%

Tempur irtopatjat -10%

Katso tuotteet täältä >>

Olemme virallinen TEMPUR -jälleenmyyjä Suomessa. Valikoimastamme löydät Tempurin huippulaadukkaat ja käyttäjiensä rakastamat vuoteet, patjat, tyynyt, petauspatjat ja muut alkuperäistuotteet.

Verkkokauppamme valikoima kattaa jo suurimman osan Tempur tuotteista, mutta mikäli et löydä juuri etsimääsi tuotetta niin ota yhteys asiakaspalveluumme.

Tempur on tunnettu muovautuvista vuoteista, patjoista, sijauspatjoista sekä tyynyistä. Alkuperäinen Tempur materiaali on NASAN kehittämä ja materiaali kehiteltiin suojaamaan astronautteja nousun aikana.

Niemi Gustav-kalustesarja -30%

 

Katso tuotteet täältä >>

Gustav-sarjasta on ajaton klassikko. Klassiseen muotoiluun yhdistyy nykyaikaiset muotoilun yksityiskohdat. Gustav-hyllystö voidaan sijoittaa kapeallekin käytävälle, sillä liukuovien aukeamiseen ei ylimääräistä tilaa tarvita. Gustav pitää kodin kirjat ja kokoelmat tai koriste- ja tarve-esineet suojassa ja pölyttöminä, mutta helposti käden ulottuvilla.

Niemi Fote-säilytyskalusteet -30%

Katso tuotteet täältä >>

Niemi Tema-säilytyskalusteet -30%

Katso tuotteet täältä >>

© 2023 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike