Varastot täynnä kesän 2022 terassikalusteita

Meillä on varastot täynnä kesän 2022 terassikalusteita!

Terassikalusteiden ja huonekalujen tuotanto ja logistiikkapuolella on haasteita yllin kyllin, mutta olemme saaneet varastoomme suurimman osan terassikalusteista ajallaan. Parista kiireisestä kesästä oppineena otimme kesän 2022 uutuuskalusteita varastoomme jo syksyllä 2021. Näin ollen myös hinnat on saatu pidettyä erittäin edullisina ja kilpailukykyisinä koska ennakoimme tilanteen.

Kesäkalusteiden täydennyserät saapuvat kesäkuussa

Joidenkin saapuvien erien täydennyserät saapuvat varastoomme kesäkuun aikana, sillä kaikkia tuotteita emme ole saaneet ennakkoerissä niin paljon kuin olisimme halunneet.

Yleisesti kesäkalustekauden 2022 tuotteet näyttävät hupenevan kovaa tahtia, eikä markkinoilla ole saatavilla tuotteita aiempien vuosien tapaan. Tämän vuoksi suosittelemme tekemään tilauksen hyvissäajoin, jotta varmasti ehdit saamaan unelmiesi kesäkalusteet.

Ostettujen tuotteiden toimitusaikoihin on mahdollista vaikuttaa

Voimme varastoida ostamiasi tuotteita ellei esim. terassi tai talo tai mökki vielä ole valmis. Näin varmistat tuotteiden saannin ajallaan. Verkkokaupassamme voit kirjata toimitusaikatoiveen "tilauksen lisätiedot"-kenttään ja myymälöissämme voit sopia toimituksesta myyjiemme kanssa.

Lähdesmäki Oy:n 50-juhlavuosi 2022

Yrityksemme juhlistaa kuluvana vuonna 50-vuotista taivaltaan. 

50v. juhlavuoden kampanjahinnat ovat voimassa myös kesäkalusteet.fi-kaupassamme, joten nyt myös kesäkalusteet edullisilla synttärihinnoilla.

  

© 2023 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike