Huonekalut netistä joustavalla maksuajalla

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Huomioitavaa kuitenkin on, että tämä 40kk-maksutapa ei ole valittavissa verkkokaupan ostoskorissa.

Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
Maksimiluotto jopa 15 000 €
 

HAE LUOTTOA TÄSTÄ!

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida Lähdesmäen toimipaikoissa näyttämällä maksun yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. 

Maksuvaihtoehto Vuosikorko Käsittelymaksu /kk
40 kk 0% 12,50€
120 kk 14,90% 12,50€

Lähdesmäki-kortti - Joustavaa maksuaikaa ostoksillesi

Ostaessasi Lähdesmäki-kortilla, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä, verkkokaupan kassalla tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

-      Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

-      30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään

-      Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon

-      Maksimiluotto jopa 15 000 €

Voit hakea Lähdesmäki-korttia etukäteen

Hae korttia lähettämällä viesti LÄHDESMÄKI numeroon 18 311. Saat vastauksena Lähdesmäki-kortin luottopäätöksen.

Voit hakea luottoa etukäteen myös tämän linkin kautta.

Tämä maksutapa on käytössä vain verkkokaupoissamme.

Kun maksat Lähdesmäki Laskulla, teet ostoksia turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse antaa korttitietojasi ja maksat aina vasta sen jälkeen, kun olet saanut tuotteet kotiisi.

Lasku on turvallinen maksutapa ja maksat vasta kun olet saanut tuotteesi. Sinun tarvitsee maksaa vasta ostoa seuraavassa kuussa, 30–60 päivää oston teon jälkeen. Teemme yhteistyötä Resursin kanssa, joka hallinnoi laskutusta puolestamme ja ottaa asianmukaisen luottopäätöksen. Saat ilmoituksen päätöksestä nopeasti sähköisesti. Lasku lähetetään sähköpostitse, kun tuote postitetaan. Maksun puuttuessa tai ollessa riittämätön, lisätään lainmukainen muistutusmaksu (5 €) ja viivästyskorko (9,5 %). Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

-      Saat tuotteen kotiin ennen kuin maksat

-      30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään

-      Lasku suoraan sähköpostiisi

-      Laskulla mahdollisuus myös osamaksuun (ks. alla oleva taulukko)

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 12,90 %. Käsittelymaksu/kk: 0 €. Todellinen vuosikorko: 13,67 %. Luoton kustannukset: 118,19 €. Maksettava yhteensä: 1 619 €. Osamaksuerä/kk: 134,86 €, 12 erää. Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike. 

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. Todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Lähdesmäki-kortti on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot
Yleiset luottoehdot


© 2023 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike