Unico Flamingo 3+2 nahkasohvakalusto, musta tai konjakinruskea

Alennushinta 2 195,00 € Normaali hinta 3 193,00 €

Ilmainen kotiintoimitus yli 500€ tilauksille!

Saatavuus: Tilaustuote , toimitusaika noin 4-5 viikkoa

Kotimainen Kauhavalla valmistettava Unicon Flamingo sohvakalusto nyt kampanjahintaan aidolla nahkaverhoilulla.

Valmistajan kampanjamalli! Tarjous voimassa toistaiseksi rajatun ajan mustana ja konjakinruskeana.

Hintaan kuuluu kolmen- ja kahdenistuttavat Flamingo sohvat. Verhoilu aitoa nahkaa ja taustat keinonahkaa.

Laadukas kertopuu/vaneri/massiivipuu runkoratkaisu jolle valmistaja myöntää 10 vuoden takuun! Todella kestävä ja jämäkkä runko. Istuinosissa kylmävaahtopehmusteet. Kylmävaahtoistuin pysyy muodossaan paremmin kuin perinteiset vaahtomuovit. Kylmävaahto ei painaudu samalla tavalla kuin perinteiset materiaalit, joten sohva pysyy huomattavasti ryhdikkäämpänä. Hyvä napakka istuintuntuma.

Mitat:
Sohvien leveys 146cm/201cm. Syvyys 88cm, korkeus 104cm.
Istuinkorkeus 49cm ja istuinsyvyys 50cm.

Tilaustuote, toimitusaika noin 4-5 viikkoa.

Kotimaiset Unico sohvat valmistetaan Kauhavalla ja Lapualla. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt tuotteille Avainlippu merkinnän osoituksena tuotteiden kotimaisuudesta ja osaltaan myös laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskunta-vastuullisuudesta.


Kotimainen Kauhavalla valmistettava Unicon Flamingo sohvakalusto nyt kampanjahintaan aidolla nahkaverhoilulla. Valmistajan kampanjamalli! Tarjous voimassa toistaiseksi rajatun ajan mustana ja konjakinruskeana. Hintaan kuuluu kolmen- ja kahdenistuttavat Flamingo sohvat. Verhoilu aitoa nahkaa ja taustat keinonahkaa. Laadukas kertopuu/vaneri/massiivipuu runkoratkaisu jolle valmistaja myöntää 10 vuoden takuun! Todella kestävä ja jämäkkä runko. Istuinosissa kylmävaahtopehmusteet. Kylmävaahtoistuin pysyy muodossaan paremmin kuin perinteiset vaahtomuovit. Kylmävaahto ei painaudu samalla tavalla kuin perinteiset materiaalit, joten sohva pysyy huomattavasti ryhdikkäämpänä. Hyvä napakka istuintuntuma. Mitat: Sohvien leveys 146cm/201cm. Syvyys 88cm, korkeus 104cm. Istuinkorkeus 49cm ja istuinsyvyys 50cm. Tilaustuote, toimitusaika noin 4-5 viikkoa. Kotimaiset Unico sohvat valmistetaan Kauhavalla ja Lapualla. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt tuotteille Avainlippu merkinnän osoituksena tuotteiden kotimaisuudesta ja osaltaan myös laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskunta-vastuullisuudesta. Tilaustuote, toimitusaika noin 4 viikkoa.
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Unico Flamingo 3+2 nahkasohvakalusto, musta tai konjakinruskea
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© 2020 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike