YH Astro-kaapisto vitriinillä nro31

Alennushinta 3 069,45 € Normaali hinta 3 231,00 €


Kotiintoimitukset nyt -50% 9.90 € - 39 € (Norm. 19.90 - 79€)

Saatavuus: Tilaustuote , toimitusaika noin 5 viikkoa

Tämä siro vitriinilipasto koostuu 75 cm korkeasta lasikosta ja 4 laatikkoisesta laatikostosta sekä kolmen laatikon yläsetistä. Laatikoissa hidastavat kiskot.

Materiaaleina puuviilutettua kalustelevyä ja/tai mdf:ää. Astro on kokonaan Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla valmistettu. Mallisto on kestävä ja tyylikäs.

Kokoonpanoja on helppo täydentää ja järjestää eri tavalla myöhemmin tarpeen mukaan. Saatavana useilla eri väreillä.

Astron osat ovat valmiiksi koottuja. Värit: Valkoinen, Tammi, Tammipetsattu ruskea, Kuultotammi Leveys 250 cm, Korkeus 195,5 cm, Syvyys 40. Vitriinissä 4 kpl lasihyllyjä. Lisäksi 3 kpl puuhyllyjä. Led-valot 2 kpl.

Toimitusaika 4-5 viikkoa. kysy tarkempi toimitusaika-arvio asiakaspalvelustamme Lisätietoja laajassa kuvauksessa tuotteen alla.

Vitriinihylly koostuu 2:sta 75 cm korkeasta (kumpikin sisältää 2 puuhyllyä) ja kapeasta 75 cm oikeankätisestä saranaovellisesta lasikosta ( sis yhden puuhyllyn) sekä 112,5 cm korkeasta ( sis 4 lashyllyä ja 2 led valoa ) vitriinistä sokkeliosien lisäksi. Ovet asennetaan yläkannen alapuolella olevaan alumiinikiskoon. Kiskot liukuvat kevyesti.

Keskisivu tuo tukevuutta rakenteeseen, näin hyllylevyt ovat tukevat ja kestävät raskaidenkin esineiden painon.

Materiaaleina käytämme puuviilutettua kalustelevyä ja/tai mdf:ää. Värit: Valkoinen, Tammi, Tammipetsattu ruskea, Kuultotammi Leveys 250 cm, Korkeus 195,5 cm, Syvyys 40.

Valmistaja HKT Yli-Heikkilä Oy:llä on jo 45 vuoden kokemus levytuotteiden valmistuksesta. Saatavuus, jälkihuolto ja kokoonpanon täydentäminen on tämän vuoksi nopeaa ja vaivatonta.

Kokoonpanoja on helppo täydentää ja järjestää eri tavalla myöhemmin tarpeen mukaan.

Astron osat ovat valmiiksi koottuja. Mallisto on kestävä ja tyylikäs. Siinä on myös runsaasti eri väri- ja vedinvaihtoehtoja. Astro on kokonaan Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla valmistettu.

Kirjoita arvostelu
Arvostele:YH Astro-kaapisto vitriinillä nro31
© 2021 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike