YH Astro-vitriinikaapisto nro27

Alennushinta 2 783,50 € Normaali hinta 2 930,00 €


Kotiintoimitukset nyt -50% 9.90 € - 39 € (Norm. 19.90 - 79€)

Saatavuus: Tilaustuote , toimitusaika noin 5 viikkoa

Tämä kaapein varustettu vitriinikokonaisuus koostuu yhdestä 75 cm korkeasta kaapista ja 112,5 korkeasta sekä kapeasta saranaovellisesta 75 cm korkeasta vitriinistä ja kapeasta saranaovellisesta 112.5 cm korkeasta vitriinistä.

Materiaaleina puuviilutettua kalustelevyä ja/tai mdf:ää. Astro on kokonaan Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla valmistettu.

Mallisto on kestävä ja tyylikäs. Kokoonpanoja on helppo täydentää ja järjestää eri tavalla myöhemmin tarpeen mukaan.

Saatavana useilla eri väreillä. Astron osat ovat valmiiksi koottuja. Värit: Valkoinen, Tammi, Tammipetsattu ruskea, Kuultotammi Leveys 150 cm, Korkeus 195,5 cm, Syvyys 40. Vitriineissä yhteensä 6 kpl lasihyllyjä. Lisäksi 3 kpl puuhyllyjä. Led-valot 3 kpl.

Toimitusaika 4-5 viikkoa. Kysy tarkempi toimitusaika-arvio asiakaspalvelustamme Lisätietoja laajassa kuvauksessa tuotteen alla.

Vitriini koostuu yhdestä 75 cm korkeasta kaapista ( sis. 2 puuhyllyä) ja 112,5 korkeasta ( sis. 4 lasihyllyä ja 2 led valoa) sekä kapeasta saranaovellisesta 75 cm korkeasta vitriinistä ( sis 1 puuhylly) ja kapeasta saranaovellisesta 112.5 cm korkeasta ( sis 2 lasihyllyä ja 1 led valo) vitriinistä.

Ovet asennetaan yläkannen alapuolella olevaan alumiinikiskoon. Kiskot liukuvat kevyesti. Keskisivu tuo tukevuutta rakenteeseen, näin hyllylevyt ovat tukevat ja kestävät raskaidenkin esineiden painon.

Materiaaleina käytämme puuviilutettua kalustelevyä ja/tai mdf:ää. Värit: Valkoinen, Tammi, Tammipetsattu ruskea, Kuultotammi Leveys 150 cm, Korkeus 195,5 cm, Syvyys 40.

Valmistaja HKT Yli-Heikkilä Oy:llä on jo 45 vuoden kokemus levytuotteiden valmistuksesta. Saatavuus, jälkihuolto ja kokoonpanon täydentäminen on tämän vuoksi nopeaa ja vaivatonta.

Kokoonpanoja on helppo täydentää ja järjestää eri tavalla myöhemmin tarpeen mukaan. Astron osat ovat valmiiksi koottuja.

Mallisto on kestävä ja tyylikäs. Siinä on myös runsaasti eri väri- ja vedinvaihtoehtoja. Astro on kokonaan Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla valmistettu.

Kirjoita arvostelu
Arvostele:YH Astro-vitriinikaapisto nro27
© 2021 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike