YH Astro-vitriinihyllystö nro28

Alennushinta 2 418,70 € Normaali hinta 2 546,00 €

Ilmainen kotiintoimitus yli 500€ tilauksille!

Saatavuus: Tilaustuote , toimitusaika noin 5 viikkoa

Kaunis ja valoisa kokonaisuus, joka koostuu 2:sta 112,5 cm korkeasta vitriinistä ja 112,5 korkeasta avo-osasta sokkelien lisäksi.

Materiaaleina puuviilutettua kalustelevyä ja/tai mdf:ää. Astro on kokonaan Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla valmistettu.

Mallisto on kestävä ja tyylikäs. Kokoonpanoja on helppo täydentää ja järjestää eri tavalla myöhemmin tarpeen mukaan. Saatavana useilla eri väreillä.

Astron osat ovat valmiiksi koottuja. Värit: Valkoinen, Tammi, Tammipetsattu ruskea, Kuultotammi Leveys 250 cm, Korkeus 120,5 cm, Syvyys 40. Avo-osassa 2 kpl puuhyllyjä, vitriineissä yhteensä 8 kpl lasihyllyjä. 2 kpl Led-valoja.

Toimitusaika 4-5 viikkoa. kysy tarkempi toimitusaika-arvio asiakaspalvelustamme Lisätietoja laajassa kuvauksessa tuotteen alla.

Lipasto, hyllystö koostuu 2:sta 112,5 cm korkeasta vitriinistä (kumpikin sis. 4 lasihyllyä ja 2 led valoa) ja 112,5 korkeasta avo-osasta ( sis 2 puuhyllyä) sokkelien lisäksi. Ovet asennetaan yläkannen alapuolella olevaan alumiinikiskoon. Kiskot liukuvat kevyesti.

Keskisivu tuo tukevuutta rakenteeseen, näin hyllylevyt ovat tukevat ja kestävät raskaidenkin esineiden painon.

Materiaaleina käytämme puuviilutettua kalustelevyä ja/tai mdf:ää. Värit: Valkoinen, Tammi, Tammipetsattu ruskea, Kuultotammi Leveys 250 cm, Korkeus 120,5 cm, Syvyys 40.

Valmistaja HKT Yli-Heikkilä Oy:llä on jo 45 vuoden kokemus levytuotteiden valmistuksesta. Saatavuus, jälkihuolto ja kokoonpanon täydentäminen on tämän vuoksi nopeaa ja vaivatonta.

Kokoonpanoja on helppo täydentää ja järjestää eri tavalla myöhemmin tarpeen mukaan.

Astron osat ovat valmiiksi koottuja. Mallisto on kestävä ja tyylikäs. Siinä on myös runsaasti eri väri- ja vedinvaihtoehtoja. Astro on kokonaan Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla valmistettu.

Kirjoita arvostelu
Arvostele:YH Astro-vitriinihyllystö nro28
© 2020 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike