Jensen Exact Comfort Adjustment valittavissa myös verkkokaupassa

Lisäsimme Jensen sänkyjen lisävalintoja verkkokauppaamme

Jensen sänkyvalmistajana tarjoaa oman mallistonsa sänkyihin lisähintaisen Exact Comfort Adjustment-toiminnon, joka on nyt valittavissa myös verkkokaupasta tehtyihin Jensen sänkytilauksiin. Tämän toiminnon avulla sinun on mahdollista vaikka joka päivä säätää patjasi tuntumaa kovemmaksi tai pehmeämmäksi vaivattomasti yhdellä painikkeella.

Jensenin sängyissä on Jensenin vyöhykejärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti tukemaan selkää ja antamaan tilaa hartianseudulle. Useammat ihmiset olemme leveämpiä hartian sekä lantion kohdalta, joten hartioiden sekä lantion tulee upota enemmän patjaan. Vyötärön alue on puolestaan usein kapeampi, mutta painavempi, joten tälle alueelle Jensen patja antaa vahvempaa tukea.

Mikä Exact Comfort Adjustment-toiminto on?

  • Saatavilla lisähinnasta vain Jensen vuoteisiin
  • Mahdollista säätää vuoteen kovuutta
  • Auttaa löytämään optimaalisen nukkumisasennon
  • Toimii mobiilisovelluksen tai erillisen säätimen kautta

Exact Comfort Adjustment-toiminto mahdollistaa Jensen patjan tukevuuden säätämisen yksilöllisen tarkasti juuri sinun tarpeitasi varten. Säätämällä patjan kovuutta, sinun on mahdollista löytää itsellesi oikea nukkumisasento nukuitpa sitten missä kylkiasennossa, vatsallasi tai selälläsi.

Exact Comfort Adjustmet-toiminto helpottaa unen aikaisia kiputiloja ja parantaa tätä kautta hyvinvointiasi.

Huomaathan kuitenkin käyttäessäsi Exact Comfort Adjustment-toimintoa, että asiantuntijat ohjeistavat tekemään kerrallaan vain pieniä muutoksia nukkumisasentoon.

 

Miten löydän oikeanlaisen nukkumisasennon Jensen vuoteessa?

Oikea nukkumisasento kylkinukkujalle:

Mikäli nukut kyljelläsi ja sänky tuntuu liian kovalta, mahdollistaa Jensen Exact Comfort Adjustment-toiminto patjan laskemisen lantion alueelta.

Jos puolestaan kylkinukkujana patja tuntuu liian pehmeältä, voit nostaa patjaa hieman lantion alueelta.

Oikea nukkumisasento vatsallaan nukkujalle:

Mikäli nukut vatsallasi, voi ristiselkääsi kohdistua rasitusta. Excat Comfort Adjustment-ominaisuuden avulla voit vähentää tätä ristiselkään kohdistuvaa rasitusta nostamalla vähän patjaa tältä kohdalta.

Oikea nukkumisasento selällään nukkujalle:

Mikäli nukut selälläsi, on hieman yksilöllistä kaipaatko patjan nostamista tai laskemista. Useimmille vartalotyypeille lisää nukkumismukavuutta saadaan laskemalla patjaa hieman, mutta toisille mukavuus tukee patjan nostamisen jälkeen.

 

Katso kaikki Jensen malliston sängyt täältä.

© 2024 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike