Pohjanmaan suurin mattomyymälä Ilmajoella

Lähdesmäki Oy osti Hämeen Mattokulman mattovaraston

Lähdesmäki Oy on ostanut Tampereella 50 vuoden ajan toimineen Hämeen Mattokulman loppuvaraston. Hämeen Mattokulma on palvellut matoista ja sisustuksesta kiinnostuneita asiakkaitaan Tampereen Rautatienkadulla, mutta nyt yrityksen omistajat ovat siirtyneet viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Hämeen Mattokulma on historiansa aikana tunnettu maanlaajuisesti ammattitaidolla valituista matoista


Ilmajoen myymälän mattovalikoima on lisääntynyt tuhansilla matoilla

Lähdesmäki Oy osti Hämeen Mattokulman loppuvaraston ja jatkossa alueemme laajimman mattovalikoiman löydät Ilmajoen suurmyymälästämme sekä nettikaupoistamme nettimatto.fi ja lahdesmaki.fi

Mattovalikoimamme on ollut ennestäänkin jo laaja, mutta tämän hankinnan kautta olemme lisänneet valikoimaamme entisestään. Ilolla voimmekin todeta olevamme alueemme suurin mattomyyjä, joten matto-ostoksille kannattaa suunnata kauempaakin!

Tarkoituksenamme on tehokkaasti lisätä koko valikoiman tuotteet myös nettikaupan kautta ostettavaksi, mutta valitettavasti kaikkia yksittäiskappaleita emme resurssien rajallisuuden sekä valikoiman laajuuden vuoksi pysty nettikauppaan kuvaamaan myyntiä varten. Tarkoituksenamme kuitenkin on lisätä myös nettikauppamme mattovalikoima vastaaamaan mahdollisimman lähelle suurmyymälämme mattovalikoimaa.

Missä Nettimatto.fi myymälä sijaitsee?

Nettimaton mattomyymälä on oma laaja 700 neliön osastonsa Lähdesmäen huonekaluliikkeen sisällä. Olemme samaa yritystä (Lähdesmäki Oy), mutta nettimatto.fi verkkokauppa on avattu palvelemaan keskitetysti nimenomaisesti matoista kiinnostuneita asiakkaitamme. Saman mattovalikoiman löydät toki myös Lähdesmäki fi-verkkokaupastamme, joten ostoksia voit tehdä molempien kauppojen puolelta.

© 2024 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike