Vinkit opiskelijakodin sisustamiseen edullisesti

Vinkkejä opiskelijakodin sisustamiseen edullisesti

Opiskelijakotien sisutaminen on parhaillaan käynnissä, sillä alkava lukukausi lähestyy vauhdilla. Opiskelijakodin kalusteiksi valitaan usein edullisia kodinkalusteita, mutta edullisuuden lisäksi suosittelemme panostamaan myös tuotteiden laatuun. Tämän vuoksi olemme kookkeet vinkkilistaan muutamia huomioita, mitä kannattaa ottaa huomioon opiskelijakodin kalusteita valitessa.

Panosta yöuniin

Vaikka sisustaisi edullisesti, kannattaa silti tehdä sisustusvalinnat järkevästi. Hyvät unet ovat ehdoton edellytys opiskelumotivaation ylläpitämiseksi.

Tämän vuoksi suosittelemmekin valitsemaan kotimaisen ja laadukkaan sängyn, joka takaa levolliset yöunet. Valikoimastamme löydät hyviä runko- sekä jenkkisänkyjä kotimaisilta valmistajilta, jotka ovat kestävästi valmistettuja ja joille valmistaja myöntää myös takuun.

Esimerkkejä edullisista sängyistämme:

Työpiste kuntoon

Toimiva työpiste sekä kunnollinen työpöytä on yksi opiskelija-asunnon ehdottomista edellytyksistä. Valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja kiinteistä työpöydistä sähkösäätöisiin vaihtoehtoihin.
Mikäli kaipaat työpisteratkaisua erityisen pieneen tilaan, on tällaiseen tarpeeseen oivallinen valinta Matis kirjoistuspöytä, joka on yhdistelmä hyllykköä ja työpöytää.

 

Kodikkuutta matoilla

Matoilla on helppo tuoda piristystä sekä kodikkuutta kotiin kuin kotiin. Siinä missä toiset haluavat kotiinsa helposti imuroitavia mattoja, voi toisen sisustajan haave olla ihanan pehmeä nukkamatto.

Meiltä löydät saman katon alta monipuolisen valikoiman mattoja jokaisen sisustajan tarpeisiin. Alla listaus suosituimmista matoistamme:

 

© 2022 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike