Hästens-vuoteet Lähdesmäeltä

Hästens 2000T parisänky nyt edullisesti LähdesmäeltäHästens 2000T parisänky nyt edullisesti Lähdesmäeltä
Hästens Vividus parivuode nyt timanttiseen Black Fridayn tarjoushintaanHästens Vividus parivuode nyt timanttiseen Black Fridayn tarjoushintaan
Hästens Vividus parivuode nyt timanttiseen Black Fridayn tarjoushintaanHästens Vividus parivuode nyt timanttiseen Black Fridayn tarjoushintaan
Hästens vuoteet Lähdemäeltä, tutustu valikoimaan!Hästens vuoteet Lähdemäeltä, tutustu valikoimaan!

Hästens on sitoutunut tarjoamaan ihmisille kaikkialla maailmassa poikkeuksellisia sänkyjä ja parhaat mahdolliset yöunet.

Hästensin missiona on varmistaa, että jokainen Hästens sängyssä nukkuva ihminen herää levänneenä ja palautuneena sekä valmiina saavuttamaan unelmansa ja olemaan paras versio itsestään.

Kuusi sukupolvea taitavia käsityöläisiä on vuodesta 1852 lähtien tavoitellut täydellisyyttä ja valmistanut Hästens sänkyjä aina hienoimmista materiaaleista tuntien ylpeyttä jokaisesta valmistamastaan sängystä.

Perheyrityksemme DNA:ssa on haastaa sovinnaistapoja. Hästens Blue Check® kuosi ravisteli sisustusalan perinteitä yli neljä vuosikymmentä sitten ja herättää yhä tunteita. Hästens Blue Check® on enemmän kuin kuosi: siihen nivoutuvat yrityksen ikonisina vuosikymmenien läpi pysyneet arvot.

Lue lisää osoitteesta www.hastens.com


Hästens käyttää vain laadukkaimpia luonnonmateriaaleja, jotka on tuotettu vastuullisesti ja hankittu eettisesti ja jotka voidaan käyttää uudelleen tai palauttaa äiti maan syliin.

Lue lisää osoitteesta www.hastens.com/natural-materials


Ruotsin hovi on luottanut Hästensiin virallisena sänkytoimittajana kolmen sukupolven ajan.
Hästens nimitettiin vuonna 1952  kuningas Kustaa VI Aadolfin hovihankkijaksi, ja yritys on toimittanut sänkyjä hoville siitä lähtien.

Lue lisää osoitteesta www.hastens.com/heritage


Hästensin tuotevalikoimaan kuuluvat ainutlaatuiset suunnittelijayhteistyöt ja lisävarusteet, kuten sängynpäädyt, irtopäälliset, sängynjalat ja helmalakanat, vuodevaatteet, untuvatyynyt ja -peitot, patjansuojat, pyjamat ja untuvatossut sekä upea lastenmallisto. Kaikki tuotteet valmistetaan hienoimmista luonnonmateriaaleista.

Lue lisää osoitteesta www.hastens.com/accessories

Vihdoinkin pitkä odotus on palkittu ja Hästens-tuotteet ovat ostettavissa myös Vaasan myymälästämme!

  • Lähdesmäki Oy - Hästens jälleenmyyjänä jo 28-vuotta
  • Esillä ainoana Suomessa Vividus-vuode Ovh. 257.990€
  • Hästens - maailman ainoat 100% luonnonmateriaaleista valmistetut vuoteet - jo vuodesta 1852

WE SLEEP - DO YOU?

Laadukkaat Hästens tuotteet valikoimastamme

Meiltä löydät maailman parhaat Hästens-sängyt

Meiltä löydät Hästens sänkyjä paljon varastosta heti toimitukseen!

Harkitessasi Hästens -sängyn ostoa, suosittelemme soittamaan meidän asiakaspalveluumme. Toimitamme sänkyjä ympäri Suomen nopealla toimitusajalla.

Maailmallakin parhaimmiksi vuoteiksi tituuleratut Hästens sängyt löydät molemmista myymälöistämme Ilmajoelta sekä Vaasasta.

Tuotteiden toimitus joustavasti sekä nopeasti ympäri Suomen.

Lähdesmäki Oy, Ilmajoki
Kaaronojantie 2,
60800 Ilmajoki
020-7699020

Lähdesmäki Oy, Vaasa
Moreenikuja 2A,
65300 Vaasa
020-7699010

Verkkokauppa
Voit tehdä Hästens-ostoja myös verkkokaupastamme, katso lisää täältä.


"Hästensin sitoutuneisuus hyvinvointisi parantamiseen perustuu unelmaamme tehdä maailmasta rauhanomaisempi, iloisempi ja parempi paikka."
- Jan Ryde, Hästensin toimitusjohtaja ja 5. sukupolven edustaja

 

Hästens on sitoutunut parhaan unen luomiseen vuodesta 1852 alkaen. Köpingissä työskentelevät taitavat ammattilaisemme ovat kehittäneet työtään sukupolvien ajan. Jokainen sänky on räätälöity juuri sinua varten ja tehty käsin yksinomaan parhaista luonnonmateriaaleista, muun muassa hienoimmasta puhtaasta pellavasta, puuvillasta ja villasta, laadukkaimmasta ruotsalaisesta männystä ja aidosta hypoallergeenisesta hevosenjouhesta. Ero on yksityiskohdissa ja pyrkimyksessämme tarjota mahdollisimman rauhallista unta ihmisille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan.

Meiltä löydät Hästens sänkyjä paljon varastosta heti toimitukseen!

Harkitessasi Hästens -sängyn ostoa, suosittelemme soittamaan meille numeroon 0207699020. Toimitamme sänkyjä ympäri Suomen nopealla toimitusajalla.

© 2023 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike