Ostoskori on tyhjä.

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

  • image
  • image

Polyrottinki

Jokainen puutarhakalusteita ostanut tai ostamista pohtinut on törmännyt termiin "polyrottinki". Polyrottinkiset kesäkalusteet ovat viimeisen viiden vuoden aikana syrjäyttäneet perinteiset puiset pihakalusteet terasseilta ja puutarhoista. Polyrottinkia markkinoidaan hoitovapaana materiaaliana, joka kestää säätä kuin säätä. Runsas tarjonta ja voimakas markkinointi saattaa aiheuttaa ostajassa epävarmuutta. Siksi on hyvä muistaa muutama fakta polyrottingista.

 

 

Polyrottinki on nimensä mukaisesti "muovirottinkia". Kyseessä on muoviseos, joka on käsityönä punottu aidon rottingin tapaan. Muovin ominaisuudet tekevät polyrottingista säänkestävän, mutta tähän vaikuttaa myös seoksen koostumus sekä valmistajan tekemä jälkikäsittely. Aidosti säänkestävä polyrottinki on UV-suojattua sekä homeenestokäsitelty. Tällöin tuotteen väri ei haalistu kovassakaan paahteessa eikä kosteus aiheuta ongelmia. Mikäli tuotteen esittelyn yhteydessä ei näistä kahdesta ominaisuudesta mainita, kannattaa näistä kysyä myyjältä! Markkinoilla on valtava määrä "säänkestävänä" markkinoituja edullisia polyrottinkalusteita, joita ei ole asianmukaisesti käsitelty.

 

 

Erittäin olennainen yleiseen polyrottingin kestävyyteen vaikuttava seikka on tuotteen runkomatariaali. Polyrottinkisen tuotteen runko on joko terästä tai alumiinia. Luonnollisesti alumiini on näistä vaihtoehdoista ylivoimaisesti parempi. Alumiini takaa täyden säänkestävyyden, kevyen ja kestävän runkorakenteen sekä usein valmiiksi kootun tuotteen. Teräsrunkoiset tuotteet painavat huomattavasti enemmän, joudut todennököisesti kasaaman ne alusta saakka itse eikä ruostumisvaaralta voi välttyä. Valtaosa markkinoiden todella edullisista polyrottinkisista kesäkalusteista pitää sisällään teräksisen runkorakenteen.

 

 

Myymämme polyrottinki valmistetaan Kauko-Idässä, kuten kaikki muukin Suomessa myytävä polyrottinki. Valmistusaluetta olennaisempia laatuun vaikuttavia seikkoja ovat menetelmät joilla polyrottinki valmistetaan sekä tapa jolla tuotteen runko kootaan ja punos laaditaan. Vierailemme säännöllisesti eri valmistajien tehtailla tekniikoihin ja työtapoihin tutustuen. Uskallamme siten taata tuotteidemme korkean laadun. Me tiedämme mitä myymme!

 

 

Tarjoamme laajan valikoiman polyrottinkisia puutarhakalusteita. Kerromme avoimesti kaikki tuotteidemme ominaisuudet, jotta SINÄ saat valita tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Vastaamme mielellämme kaikkiin polyrottinkiin ja polyrottinkisiin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin. Laajaan valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

 

 

 

Oheinen materiaali on kuvattu henkilökuntamme vieraillessa valmistajan tehtaalla. 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 Polyrottinki 1  Polyrottinki 2  Polyrottinki 4 

 

 Polyrottinki 3  Polyrottinki 5  Polyrottinki 6

 

 Polyrottinki 7  Polyrottinki 9  Polyrottinki 10 

 

 Polyrottinki 8  Polyrottinki 11   Polyrottinki 12