Sinfonia Pocket moottorisänky 90x200cm

Alennushinta 2 369,80 € Normaali hinta 2 890,00 €

Ilmaiset toimitukset yli 1000€ tilauksiin. Päättyy ma 25.9. klo 12!

 Tuotteen alin hinta 30 pv:n ajalta tarkistettavissa asiakaspalvelustamme.

Saatavuus: Tilaustuote , toimitusaika 4 viikkoa

Kotimainen Sinfonia Pocket moottorisänky vaativaan makuun nyt edullisesti!

  • Hinta sisältää vuoteen, valitsemasi jalat ja valitsemasi petauspatjan
  • Erikoiskorkea 7-vyöhykkeinen Pro Touch pussijousitus
  • Jäykkyys medium tai hard
  • Valmistettu Suomessa!

Sinfonia Pocket moottorisänky 90x200 cm

  • Hinta sisältää sängyn, jalat ja valitsemasi petauspatjan
  • 7-vyöhykkeinen jousisto
  • Pocket alajousisto
  • Jäykkyys medium tai hard
  • 10 vuoden takuu

Sinfonia Pocket moottorisänky on muhkea, muuntautuva ja ylellinen - juuri siksi se on usean asiakkaamme valinta!

Kotimainen huippulaadukas runkosänky erikoiskorkealla 18cm Pro Touch -pussijousistolla. Jousitus on jaettu seitsemään vyöhykkeeseen, joten sänky myötäilee nukkujan vartaloa optimaalisesti. Ylellinen Sinfonia petauspatja viimeistelee nukkumismukavuuden. Pro Touch -jousiston alla alajousistona pocket jousitus 7cm.

Vyöhykkeellinen jousisto antaa optimaalista tukea nukkujan vartalolle vahvempien sekä kevyempien jousivyöhykkeiden ansiosta. 

Langattomalla kaukosäätimellä voit säätää sängyn jalkopäätä ja pään puolta haluamallesi korkeudelle, jotta löydät itsellesi ihanteellisen nukkumisasennon. Kestävä mekanismi ja portaaton säätyvä mekanismi.


Jäykkyydet:

Medium tai Hard

Medium on myötäilevämpi ja sopii varsinkin kevyemmille nukkujille. Hard tarjoaa jämäkämmän tuen ja sopii kaikille, jotka haluavat sängyn olevan napakka. Hard on myös painavempien nukkujien suosiossa.


Petauspatja:

Valittavissa viisi eri petauspatjavaihtoehtoa; Relax, Supersoft, Ultralux, Memory Soft ja Memory Medium. 

Relax -petauspatja

Relax on muhkea ja pehmeä sijauspatja, jolla saat vuoteeseesi ylellisen pintapehmeyden. Tuotteen sisuspehmusteena on profiloitu kimmovaahto-erikoispehmuste. Relax petauspatjan kokonaispaksuus on noin 9cm!

Supersoft -petauspatja

Supersoft on erityisesti pintapehmeyttä arvostavan nukkujan valinta. Supersoftin sileä pehmuste tukee vartaloa ja tasaa pintapainetta, mutta on unelman pehmeä. Kokonaispaksuus noin 8cm.

Memory Soft tai Medium

Memory on muotoutuvasta viskoelastisesta erikoispehmusteesta valmistettu petauspatja. Pehmuste reagoi nukkujan painoon ja lämpöön vähentäen samalla pintapaineen tunnetta. Memoryn suosio on ollut viime vuosina nousussa ja se onkin monen niska-hartiaseudun jumeista kärsivän pelastus. Soft on tämän petauspatjan pehmeämpi versio ja Medium hiukan jämäkämpi versio. Kokonaispaksuus on noin 8cm.

Ultralux

Aito ja alkuperäinen Sinfonia vuodesarjan suosikki! Ultralux sopii ylellisyyttä arvostavalle nukkujalle. Laadukas verhoilumateriaali yhdessä muhkean vanukerroksen ja myötäilevän kimmovaahdon kanssa muodostavat yksilöllisen kokonaisuuden. Kokonaispaksuus noin 8cm.


Väri:

Sinfonia sarjan vuoteissa on nyt uusi ylellinen kangasverhoilu. Sängyt verhoillaan valitsemallasi verhoilukankaalla. Kangasvärejä on nyt saatavilla 20 erilaista! 

Verhoilu on Lauritzonin Deluxe kangasta, joka on tyylikäs ja korkealuokkainen lyhytnukkainen samettikangas. Kankaan hohtava pinta luo Sinfonia vuoteeseen intensiivisen ja elegantin tunnelman. Kangas on valmistettu ympäristö- ja allergiaystävällisestä materiaalista ja pinnan likaa ja vettä hylkivä rakenne helpottaa puhdistamista. Huomaa, että teknisistä syistä kangaskuvien värisävy voi vääristyä näytöllä. Samettikankaan luonne ei parhaalla tavalla tule ilmi pelkistä kuvista. Luonnossa kankaassa on upea vaimeasti hohtava pinta.


Jalat:

Hintaan sisältyy valitsemasi jalat. Näet kaikki vaihtoehdot tuotekuvissa. Huomaa, että eri jalkavaihtoehdoilla on vaikutusta sängyn korkeuteen.

Sinfonia sarja on Öko-Tex sertifioitu. Tämän sertifikaatin omaavat tuotteet eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita, kuten torjunta-aine-, raskasmetalli tai formaldehydi jäämiä. CertiPUR-sertifikaatti todistaa, että tuotteissa käytetty vaahtomuovi on haitta-aineeton ja pölyämätön.

Valmistaja myöntää tuotteelle 10 vuoden jousisto- ja runkotakuun. Lue hoito- ja takuuohjeet tästä

Kotimainen Sinfonia vuodesarja edustaa kotimaisten vuoteiden parhaimmistoa. Sinfonia -malliston tuotteissa yhdistyy tinkimättömyys niin materiaaleissa, kuin työn laadussa. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

 

Lisätietoja
Pituus200cm
Leveys90cm
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Sinfonia Pocket moottorisänky 90x200cm
Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua
© 2023 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike