Softcare pieni nahanhoitopakkaus

19,00 €

Ilmainen kotiintoimitus yli 200€ tilauksille tänään!

Saatavuus: Varastossa

Pieni nahanhoitopakkaus sisältää:
- 120 ml pakkauksen nahanpuhdistusainetta
- 120 ml pakkauksen nahanhoitovahaa.
- froteeliina 
- nahanhoito- ja käyttöohjeet 

Katso ohjevideot tuotteiden käytöstä alempaa tältä sivulta.

Hoitovahalla pidät nahkakalustosi pehmeänä ja kauniina pitkään.

Nahanpesuaine on erityisesti nahkakalusteiden pesuun kehitetty erikoispesuaine. Sillä voit puhdistaa likaantuneet kalusteet ja poistaa tahrat nahkapinnoilta. Varo kastelemasta nahkaa liikaa ja anna sen kuivua täysin ennen vahausta.

Riittoisa hoitovaha riittää viiden hengen kaluston käsittelyyn jopa 25 kertaa. Hoitovahaus on syytä tehdä 2-3 kertaa vuodessa nahan kuivumista estämiseksi. Pakkauksessa on mukana froteeliina, kirjalliset nahanhoito-ohjeet ja tuotteiden käyttöohjeet.

Pieni nahanhoitopakkaus sisältää: - 120 ml pakkauksen nahanpuhdistusainetta - 120 ml pakkauksen nahanhoitovahaa. - froteeliina - nahanhoito- ja käyttöohjeet Hoitovahalla pidät nahkakalustosi pehmeänä ja kauniina pitkään. Nahanpesuaine on erityisesti nahkakalusteiden pesuun kehitetty erikoispesuaine. Sillä voit puhdistaa likaantuneet kalusteet ja poistaa tahrat nahkapinnoilta. Varo kastelemasta nahkaa liikaa ja anna sen kuivua täysin ennen vahausta. Riittoisa hoitovaha riittää viiden hengen kaluston käsittelyyn jopa 25 kertaa. Hoitovahaus on syytä tehdä 2-3 kertaa vuodessa nahan kuivumista estämiseksi. Pakkauksessa on mukana froteeliina, kirjalliset nahanhoito-ohjeet ja tuotteiden käyttöohjeet.
Kirjoita arvostelu
Arvostele:Softcare pieni nahanhoitopakkaus
© 2020 Lähdesmäki Oy - Suomen suurin yksityinen huonekaluliike